Skydda dina ögon genom att använda solglasögon

Jag bär nästan alltid solglasögon när det är sol ute. Ibland har jag det också när det är soldis, jag är ganska ljuskänslig. Jag handlar nästan alltid mina solglasögon hos en optiker eftersom jag har märkt att de är av bättre kvalité. Jag sökte på solglasögon Göteborg  och hamnade då på Fredsgatan optik, jag har handlat i deras butik flera gånger. Dom har ett bra utbud och poängterar att det är viktigt att använda solglasögon när det är sol ute för att skydda ögonen från den farliga uv- strålningen. Det finns ju många ställen i Göteborg där man kan köpa solglasögon, men jag tycker att man skall att köpa solglasögon av bra kvalité, som faktiskt skyddar ögonen. Om man är ute mycket på havet som jag är så är det en fördel att använda solglasögon med polaroid som tar bort reflexerna från havet. Jag har fått lära mig att optiker och ögonläkare alltid sätter på sina barn solglasögon så fort det är sol ute, just för att det är så viktigt att skydda ögonen. Du kan faktiskt få en hel del bestående men om man inte tar hand om sina ögon i det starka solljuset.

Att beställa slipade solglasögon samtidigt som man beställer vanliga glasögon

 

Jag har alltid haft glasögon, i alla fall så länge som jag kan minnas. Nuförtiden kan man ju oftast få ett par slipade solglasögon på köpet när man beställer vanliga glasögon. Det finns många butiker att välja på om man vill handla solglasögon i Göteborg. Jag har ju fastnat för just Fredsgatans optik eftersom dom har så många olika märken av solglasögon och man kan få dom med polariserande solglas man slipper reflektionerna i ögonen när man kör bil eller är ute på havet.