Bra förspel på tjejer

Att kunna genomföra ett bra förspel på tjejer är A och O om din relation med henne ska bli långvarig. För att just du ska kunna bli en mästare på detta, så har vi på bloggen valt att fråga fem slumpmässiga tjejer, vad bra förspel för dem är. Förhoppningsvis ska du kunna lära dig något nytt från deras svar.

Lisa, 21 år, studerande

Vad bra förspel för mig innebär? Det är en ganska komplex fråga skulle jag kunna säga helt ärligt. Men för mig innebär inte ett förspel något sexuellt. Det kan istället handla om att min partner under hela dagen ge mig extra mycket uppmärksamhet och närhet. Till exempel räcker det med att han kokar kaffe till mig eller fixar frukosten. Allt detta medför till att det under en längre tid byggs upp en inre attraktion i mig kropp, som sedan tillslut exploderar in i upphetsning. Så för mig svaret: uppmärksamhet och närhet under en hel dag!

Greta, 45 år, lärare

Kyssar, kyssar och åter kyssar! Det är detta som får mig att sexuellt komma igång. Helst vill jag att min man ska kyssa mig under hela dagen, vilket såklart inte är en möjlighet, eftersom han arbetar. Men när han väl är hemma, så måste han kyssa mig, annars blir det garanterat inget sex kan jag lova er!

Josefin, 25, arbetslös

Ett bra förspel för mig innebär att jag och min man lagar middag tillsammans och dricker vin. Sedan tänder vi massor av ljus i hela huset. Efter det sitter vi och äter middag tillsammans och kollar varandra djupt in i ögonen. Långsamt väljer jag sedan att kyssa honom och han mig. Sedan förflyttar vi oss in i sängkammaren och lever ut våra fantasier.

Anna, 32, sjuksköterska

Jag älskar när min partner har på sig kavaj. Det ger ett extra manligt intryck till mig, vilket får igång mina sexuella fantasier på alla plan. Helt ska han också klä sig i mörka kostymer. Oj, oj, oj och återigen oj, oj, oj! Detta är ett bra förspel för mig kan jag säga.

Jenny, 25 år, studerande

Det bästa när det kommer till förspel för mig är att köpa sexiga underkläder och sedan gå runt med detta under mina arbetskläder hela arbetsdagen. En inre filologisk pirrig känsla strömmar i mig under hela dagen på arbetet, kombinerat med värme. När jag väl sedan kommer hem till min man blir det åka av sedan kan jag säga.

Här är som sagt några hemligheter som några kvinnor har valt att dela med sig till oss på bloggen. Vill du få mer inspiration till ett bra förspel?  Besök i sådant fall Kondomvaruhuset. De har ett stort utbud av produkter som garanterat får igång ditt förspel.