Vilka parfymer är dina favoriter?

Min nuvarande parfym är Hugo Boss Oud Aromatic. Den får väl anses som min personliga favorit. Min flickväns parfym från Escada, Flor Del Sol, är också uppe bland favoriterna. När det gäller damers parfym gillar jag även Miami Blossom, men annars kan jag inte säga att jag har så mycket koll på specifika parfymer. Jag är väldigt nyfiken på vad andra har för favoriter. Det finns ju, som bekant, en hel del olika parfymer att välja mellan. Jag har förstått det som att 1 million från Paco Rabanne, Code pour homme från Giorgio Armani och The Scent från Hugo Boss är några av de populäraste herrparfymerna där ute. Jag är själv lite sugen på att testa The Scent nästa gång det är dags för parfymköp. Jag har varit trogen Hugo Boss hela mitt liv, förutom några år i tonåren då jag, precis som alla mina kamrater, använde Axe. Det finns fortfarande tillfällen då man är på gymmet när man påminns om livet efter gympan. Överanvändande av parfymspray och Axe-användare verkar korrelera.

När jag lämnade högstadiet fick jag en Hugo Boss-deodorant i födelsedagspresent av mina föräldrar, och efter det har jag inte tittat tillbaka.

Snygg design på parfymer

Jag uppskattar även parfymflaskor med snygg design. Nu senast såg jag parfymen Good Girl från Carolina Herrera. Förpackningen ser ut som en högklackad sko där själva fotdelen är i blått, toppen i svart och klacken i guld. Mycket fyndigt. Bland mina äldre favoriter finns bland annat Giorgio Armands Attitude som är formad som en tändare och Marc Jakobs Bang som liknar en futuristisk plåtflaska.

Jag hoppas att detta inspirerar andra till att skriva liknande blogginlägg. Det hade varit intressant att höra vilka favoriter som finns därute.