Skoda och Hockey VM passar som handen i handsken

Skoda och ishockey VM, hur hör detta ihop? Jo, genom att Skoda har varit en samarbetspartner till ishockey  VM från början av 90 talet fram till idag. Under VM 1995 var till och med  isen färgad med denna stiliga färg som Skoda använder, vid tekningscirkeln. Den gav någon form av extra spänning och glans över hela eventet. Inte bara på isen kunde man hitta marknadsföring av Skoda. Även utanför rinken kunde man hitta en stilig Skoda ståendes  där och glänsa. Även den ingav en form av lyxkänsla över hela eventet. Man ville liksom köpa en Skoda direkt när VM började. Man ville liksom bli en del av VM på ett sätt som aldrig tidigare. Detta samarbete har som sagt fortsatt fram till idag och det har på sätt och vis gjort Skoda synonymt med hockeyn.

Då Skoda är ett tjeckiskt företag, ett land med väletablerade meriter inom ishockey VM (5 brons, 1 silver och 6 guld sedan lagets debut i VM 1993) med en världsranking som 6a på IIHFs lista. Skoda och ishockey VM är med andra ord som handen i handsken, och förhoppningsvis får vi se deras samarbete fortsätta oförändrat.

Vill du förresten handla Skoda tillbehör? Klicka på länken här tidigare, så hittar du dessa produkter till kostnadseffektiva priser.