Rea på träningskläder

Nu är det äntligen dags för rea på träningskläder i min favoritbutik! Jag älskar deras träningskläder och köper i princip alla mina träningskläder från deras butik på nätet. Det finns så många riktigt bra märken på deras sida så det är bra att bara behöva gå ut på en sida och beställa det jag behöver. Jag är mycket ute och springer och kör lite olika typer av träningsrundor. Ibland på slät asfalt, grusväg och på stigar i skogen och det kräver att jag har bra skor som passar för olika typer av underlag. Jag har ibland problem med min vänstra fot så att slarva med skorna det gör jag bara inte. Det får kosta det som krävs för att min fot inte ska krångla mer än nödvändigt.

Träningskläder i somras

Jag köpte faktiskt träningskläder nu i våras inför sommaren då jag ganska snabbt sliter ut mina träningskläder och måste handla nya. I våras handlade jag bland annat nya trekking skor för att springa trails i skogen och sedan behövde jag också en ny tunn löparjacka för att skydda mot solen. Jag har massa tröjor med långa ärmar som skydd mot solen men ibland är det skönt med en tunn jacka och ett linne under istället då det kan bli varmt med långärmat.

Träningskläder till hösten

Även om rean på träningskläder egentligen är en utförsäljning från sommarens produkter så går det alltid att hitta kläder som passar även på hösten, som till exempel löparjackor, strumpor, olika typer av sport-BH och skor. Jag lyckas alltid fynda några bra plagg när jag går ut på deras sida, särskilt när det är REA men jag handlar mycket även till ordinarie pris eftersom jag sliter ut så mycket kläder hela tiden. När vissa tröjor börjar lukta surt så åker dom i soporna omgående oavsett ålder på plagget.