Måltider i skenet av en taklampa med citrusfruktmotiv

Mina barn har sina sidor så allt är inte guld och gröna skogar men jag är rätt så stolt över deras kostval. Vi började redan i ettårsåldern introducera mycket frukt och grönt och när de blev lite äldre fick de testa allt från sushi till persiska grytor. Vi har alltid prioriterat bra råvaror och god mat, även om den kanske inte varit den billigaste. I gengäld tar den ju slut och alla mår bra. I vissa fall mättar den också bättre, så man behöver inte äta lika mycket. Hur som helst, så kan de numera självmant be om bär som tv-snacks och de äter mer broccoli eller paprika än pasta eller pommes till middagen, är det bara rätt grönsaker tar de alltid slut. De är inte särskilt förtjusta i sötsaker, kanske för att de åt ganska lite av det när de präglades de första åren. Kanske har det spelat in att vi har frukt- och grönsaksmotiv på både gardiner och taklampa (hittade den på Stayhome) i köket, haha. När jag pratar med andra på jobbet tror de jag hittar på, deras barn kör på det vanliga med smågodis, läsk och McD. Å andra sidan är det en totalentreprenad firma, det kanske är annorlunda på andra ställen.